Az MVM miskolci ügyfélszolgálata továbbra is tömeges várakozóhely – videó

Megosztás

Nem jószántukból állnak sorban a fogyasztók a szolgáltató irodájánál, hanem magyarázatot kérni az alacsony fogyasztás mellett is hihetetlenül megugró díjakra. Nagyon sokan csak most döbbennek rá, mibe is vitte bele őket az Orbán-kormány.

Mióta kijöttek a legújabb számlák, tömött sorok állnak az MVM ügyfélszolgálata előtt Miskolcon – de más városok esetében is hallani ilyen híreket. Sokan nem csak feldolgozni, de kifizetni sem tudják a kézhez kapott csekket. Kérdések vannak, az ügyfélszolgálatra azonban szinte lehetetlen bejutni. Az állapot már több mint egy hete fennáll: a sor csak nem akar elfogyni. Van, aki már sokadszor kényszerül beállni, hogy jelezhesse a szolgáltató felé a problémáit, feltegyen kérdéseket.

Csekkbotrány

– Azért vagyok itt, mert szerintem túl magas számlát kaptam, nem értek hozzá, nem tudom, mi lehet az oka ennek – mondja a MiskolcTV stábjának a helyszínen Hajdú Edit. – Pénteken is itt voltam már, kilenc órakor álltam be a sorba. Kettőig van ügyfélfogadás, de nem sikerült bejutni és elmondani a problémámat, mert bezárták az orrunk előtt az ajtót. Én még valamennyire bírok állni, de volt a sorban egy nyolcvanéves bácsika is, aki könyörgött, hogy segítsenek neki, de őt sem engedték már be – részletezi a hölgy, aki az általa tapasztalt eljárást aljasságnak véli.

– Nem tudjuk, hogyan számolnak azoknak, akik havonta diktálnak. Csak a fűtésre érvényes a fogyasztás, a főzésre vízmelegítésre nem? Hogyan kalkulálnak a nyári szezonra? Mindenfélét hall az ember, tájékoztatás hiányában nem tudjuk, mi a valóság. Azt mondják, hogy ennyi meg ennyi a számla, és kész. Ez az egyedüli, amit közölnek velünk. Mindent kikapcsoltam, ami létezik, de félek, így sem tudom majd befizetni a számlákat.

Sorban állnak az MVM ügyfélszolgálat előtt

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://www.youtube.com/channel/UCe9SP31d0C9yQZYHUqJDpNQ?sub_confirmation=1 ***** ÉLŐADÁS: https://www.minap.hu/eloadas LÁTOGASSON EL WEBOLDALUNKRA: https://www.minap.hu/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/minapmiskolc INSTAGRAM: https://www.instagram.com/minap.hu/ TWITTER: https://twitter.com/minaponline

További részletek a Minap.hu cikkében olvashatók.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek